Tečaj za Pasje Najstnike

Tečaj za Pasje Najstnike

LJUBLJANA - CELJE - VELENJE - POSTOJNA - SLOVENJ GRADEC - SLOVENSKA BISTRICA - MARIBOR

Iz "hudička" v super COOL psička s samo 10 minutami vaje na dan!

Za vse cool lastnike, ki želijo s pomočjo učenja v realnih situacijah svojega pasjega najstnika ali posvojenčka vzgojiti v prijetnega pasjega spremljevalca s katerim boste preprosto uživali v skupnih izletih, druženju in sobivanju.

Dobrodošli v obdobju pasje adolescence!

Adolescenca je eno izmed najtežjih obdobij pasjega odraščanja, ki s seboj prinaša kar nekaj izzivov. Pasje telo gre v tem času skozi veliko sprememb, kar se odraža tudi na vedenju psa. 

Tvoj pasji mladostnik je pred kratkim zamenjal zobe. Končalo se je obdobje neprestanega grizenja. Osvojil je hojo na popuščenem povodcu, na priklic se je vedno odzval, od tebe se ni oddaljil več kot nekaj metrov, z drugimi psi se je odlično razumel. 

 

Potem pa nenadoma, praktično čez noč, kot bi odrezal:

Vzgoja pasjega najstnika je lahko tudi zabavna in enostavna. Ni potrebe po tem, da izgubljaš živce in čas z učenjem neuporabnih vaj, medtem ko tvoj pes odrašča.

V našem skupinskem tečaju ti pokažemo vse bližnjice in ti razkrijemo vse skrivnosti, kako z lahkoto psa naučiš lepe hoje na povodcu za bolj prijetne skupne sprehode, priklica psa tudi iz igre z drugim psom, srečevanja ljudi brez skakanja, obiska veterinarja brez strahu in kako pasjega najstnika kvalitetno zaposliti, da ti doma neha težiti. 

S pravilno izbiro vaj ter preventive v naših skupinskih tečajih, gradimo stabilnost in tako poskrbimo, da bo pes v vsakodnevnih situacijah sprejemal odločitve, ki bodo dobre tako zanj, kot tudi zate.

Skupinski tečaj COOL NAJSTNIK je pasji tečaj v urbanem okolju, ki je primeren za pse od 6.-18. meseca starosti in vsebuje vse kar lastnik za vzgojo pasjega najstnika potrebuje.

V 6 tedenskem tečaju COOL Najstnik se bosta naučila

Poleg naštetega prejmeš še

TEČAJ JE PRIMEREN TUDI ZA POSVOJENČKE!

Trajanje tečaja: 1 ura uvodnega predavanja + 11 praktičnih ur

Cena: 180 EUR z DDV

COOL najstnik je pasji tečaj v urbanem okolju, ki te bo opremil z znanjem za soočanje z vsemi izzivi, ki jih prinaša vzgoja psa.

Resnični ljudje - resnični rezultati

Najpogostejša vprašanja lastnikov mladičkov

V naših skupinskih tečaji so dobrodošli prav vsi družinski člani saj je naša želja, da psa vzgaja celotna družina.

Priporočamo uporabo pravilne oprsnice (H), 2,5-3 m povodca, za učenje odpoklica priporočam uporabo 8m povodca in primerno torbico kamor boste shranili slatno nagrado za svojega psa.

Naši skupinski tečaji so primerni za vse pse od 9 tedna starosti dalje. Svetujemo pa ti, da imaš psa najprej vsaj 1 teden pri sebi doma predno se udeležiš skupinskega tečaja. V tem času bo imel tvoj pes dovolj časa, da te spozna, se navadi na nov dom in nove navade. Na takšen način bo obisk tečaja lahkotnejši in bo prinesel boljše rezultate.

Vedno skupaj poiščemo rešitev, da vam zamujene vaje predstavimo. Zamujene vaje vam prikažemo na naslednji uri ali pa preko video vsebine.
Ta možnost je mogoča le ob predhodnem uporavičenem izostanku.

Tečaji potekajo na različnih lokacijah v urbanem okolju saj želimo doseči res dobro socializacijo psov. Lokacije so smiselno izbrane glede na starost psov v skupini nato pa jih sproti prilagajamo glede na stopnjo pripravljenosti psov. Ker učimo pse za življenje ne uporabljamo pasjega poligona ampak pse učimo skozi realne življenske situacije s katerimi se nato srečujejo v svojem življenju. 

Ne veš kaj bi bilo najbolje izbrati zate in za tvojega psa? Pokliči nas.

Ne veš kaj bi bilo najbolje izbrati zate in za tvojega psa? Pokliči nas.