Tečaj za Pasje Mladičke

pasji tečaj mladiček

Tečaj za Pasje Mladičke

LJUBLJANA - CELJE -VELENJE - POSTOJNA - SLOVENJ GRADEC - SLOVENSKA BISTRICA - RAVNE NA KOROŠKEM

LJUBLJANA - CELJE -VELENJE - POSTOJNA
SLOVENJ GRADEC - SLOVENSKA BISTRICA - RAVNE NA KOROŠKEM

Iz mladička v super COOL psička s samo 10 minutami vaje na dan!

Za vse cool lastnike, ki želijo s pomočjo učenja v realnih situacijah svojega mladička vzgojiti v super cool psička s katerim bodo preprosto uživali v skupnih izletih, druženju in sobivanju.

pasji mladiček

Dan, ko v naš dom vstopi pasji mladiček je res prav poseben dan. Imeti mladička je razburljivo, vendar je na trenutke lahko tudi zelo naporno. 

Prvih nekaj dni poteka po planu, nato pa vsak dan
mladiček postaja vedno večji “hudiček“, ki grize, skače po ljudeh, laja, na sprehodu pobere vse kar najde na tleh in neutolažljivo joka, ko nas ni doma.

Podaljšuješ
sprehode, ga animiraš, po internetu iščeš rešitve, poslušaš stare nasvete kako umiriti mladička in na koncu ugotoviš, da nič od tega ne deluje in da se situacija slabšaObčutek imaš, da si naredil/a res vse, da mu bo s teboj lepo on pa tega nikakor ne razume.

Vzgoja mladička je zabavna in enostavna, a le če veš kaj delaš, ter ob tem upoštevaš razvojne potrebe mladička. Naj ti zaupam največjo skrivnost, ostale pa ti razkrijem na našem tečaju. 

 

Če si želiš svojega mladička vzgojiti v stabilnega psa brez vedenjskih težav potem ti iskreno povem, da v tem starostnem obdobju učenje trikcev in vaj poslušnosti naredi več škode kot koristi.

 

Pri mladičku se je potrebno osredotočiti na varnost, raziskovanje sveta, učenje socialnih veščin in spoznavanju življenskih situaciji. Z vajami za preventivo strahu in agresije gradimo stabilnost in tako poskrbimo, da bo mladiček v vsakodnevnih situacijah sprejemal odločitve, ki bodo dobre tako zanj, kot tudi zate.

pasji mladiček
pasji mladiček

Vzgoja mladička je zabavna in enostavna, a le če veš kaj delaš, ter ob tem upoštevaš razvojne potrebe mladička. Naj ti zaupam največjo skrivnost, ostale pa ti razkrijem na našem tečaju. 

Če si želiš svojega
mladička vzgojiti v stabilnega psa brez vedenjskih težav potem ti iskreno povem, da v tem starostnem obdobju učenje trikcev in vaj poslušnosti naredi več škode kot koristi. 

Pri
mladičku se je potrebno osredotočiti na varnost, raziskovanje sveta, učenje socialnih veščin in spoznavanju življenskih situaciji. Z vajami za preventivo strahu in agresije gradimo stabilnost in tako poskrbimo, da bo mladiček v vsakodnevnih situacijah sprejemal odločitve, ki bodo dobre tako zanj, kot tudi zate.

Skupinski tečaj COOL MLADIČEK je primeren za vse mladičke od 3-5 mesecev starosti in vsebuje vse kar lastnik za vzgojo mladička potrebuje.

COOL Mladiček je začetni tečaj v urbanem okolju, ki te bo opremil z znanjem za soočanje z vsemi izzivi, ki jih prinaša vzgoja psa.

V 6 tedenskem tečaju COOL Mladiček se bosta naučila

Poleg naštetega prejmeš še

Trajanje tečaja: 1 ura uvodnega predavanja + 11 praktičnih ur

Cena: 160 EUR z DDV

BITI PES V DANAŠNJEM SVETU NI LAHKA NALOGA ZATO JE NALOGA VSAKEGA LASTNIKA, DA SE O PRIMERNI VZGOJI USTREZNO IZOBRAZI

Resnični ljudje - resnični rezultati

Najpogostejša vprašanja lastnikov mladičkov

V naših skupinskih tečaji so dobrodošli prav vsi družinski člani saj je naša želja, da psa vzgaja celotna družina.

Priporočamo uporabo pravilne oprsnice (H), 2,5-3 m povodca, za učenje odpoklica priporočam uporabo 8m povodca in primerno torbico kamor boste shranili slatno nagrado za svojega psa.

Naši skupinski tečaji so primerni za vse pse od 9 tedna starosti dalje. Svetujemo pa ti, da imaš psa najprej vsaj 1 teden pri sebi doma predno se udeležiš skupinskega tečaja. V tem času bo imel tvoj pes dovolj časa, da te spozna, se navadi na nov dom in nove navade. Na takšen način bo obisk tečaja lahkotnejši in bo prinesel boljše rezultate.

Vedno skupaj poiščemo rešitev, da vam zamujene vaje predstavimo. Zamujene vaje vam prikažemo na naslednji uri ali pa preko video vsebine.
Ta možnost je mogoča le ob predhodnem uporavičenem izostanku.

Tečaji potekajo na različnih lokacijah v urbanem okolju saj želimo doseči res dobro socializacijo psov. Lokacije so smiselno izbrane glede na starost psov v skupini nato pa jih sproti prilagajamo glede na stopnjo pripravljenosti psov. Ker učimo pse za življenje ne uporabljamo pasjega poligona ampak pse učimo skozi realne življenske situacije s katerimi se nato srečujejo v svojem življenju. 

041 523 048

Ne veš kaj bi bilo najbolje izbrati zate in za tvojega psa? Pokliči nas.