Tečaj za Pasje Mladičke

pasji tečaj mladiček

Tečaj za Pasje Mladičke

LJUBLJANA - CELJE - VELENJE - POSTOJNA - SLOVENJ GRADEC - SLOVENSKA BISTRICA - MARIBOR

Iz mladička v super COOL psička z le 10 minut vaje na dan!

Tečaj za vse cool skrbnike, ki želijo s pomočjo učenja v realnih situacijah svojega mladička vzgojiti v super cool psička, s katerim bodo preprosto uživali v skupnih sprehodih ter sobivanju.

pasji mladiček

Dan, ko v naš dom vstopi pasji mladiček je res prav poseben dan. Imeti mladička je razburljivo, vendar je na trenutke lahko tudi zelo naporno. 

Prvih nekaj dni poteka po planu, nato pa vsak dan 
mladiček postaja vedno večji “hudiček“, ki grize, skače po ljudeh, na sprehodu pobere vse kar najde na tleh, se doma zelo težko umiri, uničuje in joče kadar te ni.

Tukaj SMO, da ti pomagamo pri vseh mladičkastih izzivih.

Vzgoja mladička mora biti zabavna in enostavna.  

COOL MLADIČEK je skupinski tečaj v urbanem okolju, ki se osredotoča na grajenje samozavesti, učenju socialnih veščin in spoznavanju različnih življenskih situacij. 

Tebe kot skrbnika, pa opremi z vsem, kar za vgojo mladička potrebuješ.

pasji mladiček

V 6 tedenskem tečaju COOL Mladiček se bosta naučila

COOL MLADIČEK zajema:

Cena: 180 EUR z DDV

BITI PES V DANAŠNJEM SVETU NI LAHKA NALOGA ZATO JE NALOGA VSAKEGA SKRBNIKA, DA SE O PRIMERNI VZGOJI USTREZNO IZOBRAZI

Resnični ljudje - resnični rezultati

Najpogostejša vprašanja skrbnikov mladičkov

V naših skupinskih tečaji so dobrodošli prav vsi družinski člani saj je naša želja, da psa vzgaja celotna družina.

Priporočamo uporabo pravilne oprsnice (H), 2,5-3 m povodca, za učenje odpoklica priporočam uporabo 8m povodca in primerno torbico kamor boste shranili slatno nagrado za svojega psa.

Naši skupinski tečaji so primerni za vse pse od 9 tedna starosti dalje. Svetujemo pa ti, da imaš psa najprej vsaj 1 teden pri sebi doma predno se udeležiš skupinskega tečaja. V tem času bo imel tvoj pes dovolj časa, da te spozna, se navadi na nov dom in nove navade. Na takšen način bo obisk tečaja lahkotnejši in bo prinesel boljše rezultate.

Vedno skupaj poiščemo rešitev, da vam zamujene vaje predstavimo. Zamujene vaje vam prikažemo na naslednji uri ali pa preko video vsebine.
Ta možnost je mogoča le ob predhodnem uporavičenem izostanku.

Tečaji potekajo na različnih lokacijah v urbanem okolju saj želimo doseči res dobro socializacijo psov. Lokacije so smiselno izbrane glede na starost psov v skupini nato pa jih sproti prilagajamo glede na stopnjo pripravljenosti psov. Ker učimo pse za življenje ne uporabljamo pasjega poligona ampak pse učimo skozi realne življenske situacije s katerimi se nato srečujejo v svojem življenju. 

Ne veš kaj bi bilo najbolje izbrati zate in za tvojega psa? Pokliči nas.

Ne veš kaj bi bilo najbolje izbrati zate in za tvojega psa? Pokliči nas.