Tečaj za Odrasle Pse

tečaj za odrasle pse

Tečaj za Odrasle Pse

LJUBLJANA - CELJE - VELENJE - POSTOJNA - SLOVENJ GRADEC - SLOVENSKA BISTRICA - MARIBOR

Tudi odraslega psa, lahko naučimo novih trikov

Za vse cool lastnike, ki želite v najkrajšem možnem času, brez večjih težav svojega odraslega psa vzgojiti v prijetnega pasjega spremljevalca ter popraviti kakšne manjše vedenjske težave, kot so vlečenje povodca, slaba socializacija in nezanesljiv priklic.

Ni še prepozno. Pes se uči celo življenje, tako kot ti.

Tudi vzgoja odraslega psa je lahko zabavna in enostavna. Ni potrebe po tem, da izgubljaš živce in čas z učenjem neuporabnih vaj.

V našem skupinskem tečaju ti pokažemo vse 
bližnjice in ti razkrijemo vse skrivnosti, kako z lahkoto psa naučiš lepe hoje na povodcu za bolj prijetne skupne sprehode, priklica psa tudi iz igre z drugim psom, srečevanja ljudi brez skakanja, obiska veterinarja brez strahu in kako psa kvalitetno zaposliti, da ti doma neha težiti. 

pravilno izbiro vaj ter preventive v naših skupinskih tečajih, gradimo stabilnost in tako poskrbimo, da bo pes v vsakodnevnih situacijah sprejemal odločitve, ki bodo dobre tako zanj, kot tudi zate.

pasji mladiček

Skupinski tečaj COOL PES je primeren za vse pse od 19. meseca starosti in vsebuje vse kar lastnik za vzgojo odraslega psa potrebuje.

COOL PES je pasji tečaj v urbanem okolju, ki te bo opremil z znanjem za soočanje z vsemi izzivi, ki jih prinaša vzgoja psa.

V 7 tedenskem tečaju COOL Pes se bosta naučila

Poleg naštetega prejmeš še

TEČAJ JE PRIMEREN TUDI ZA POSVOJENČKE!

Trajanje tečaja: 1 ura uvodnega predavanja + 11 praktičnih ur

Cena: 180 EUR z DDV

BITI PES V DANAŠNJEM SVETU NI LAHKA NALOGA ZATO JE NALOGA VSAKEGA LASTNIKA, DA SE O PRIMERNI VZGOJI USTREZNO IZOBRAZI

RESNIČNI LJUDJE - RESNIČNI REZULTATI

Najpogostejša vprašanja pasjih lastnikov

V naših skupinskih tečaji so dobrodošli prav vsi družinski člani saj je naša želja, da psa vzgaja celotna družina.

Priporočamo uporabo pravilne oprsnice (H), 2,5-3 m povodca, za učenje odpoklica priporočam uporabo 8m povodca in primerno torbico kamor boste shranili slatno nagrado za svojega psa.

Naši skupinski tečaji so primerni za vse pse od 9 tedna starosti dalje. Svetujemo pa ti, da imaš psa najprej vsaj 1 teden pri sebi doma predno se udeležiš skupinskega tečaja. V tem času bo imel tvoj pes dovolj časa, da te spozna, se navadi na nov dom in nove navade. Na takšen način bo obisk tečaja lahkotnejši in bo prinesel boljše rezultate.

Vedno skupaj poiščemo rešitev, da vam zamujene vaje predstavimo. Zamujene vaje vam prikažemo na naslednji uri ali pa preko video vsebine.
Ta možnost je mogoča le ob predhodnem uporavičenem izostanku.

Tečaji potekajo na različnih lokacijah v urbanem okolju saj želimo doseči res dobro socializacijo psov. Lokacije so smiselno izbrane glede na starost psov v skupini nato pa jih sproti prilagajamo glede na stopnjo pripravljenosti psov. Ker učimo pse za življenje ne uporabljamo pasjega poligona ampak pse učimo skozi realne življenske situacije s katerimi se nato srečujejo v svojem življenju. 

Najboljša možna podpora ZATE in TVOJEGA psa.

Ne veš kaj bi bilo najbolje izbrati zate in za tvojega psa? Pokliči nas.