SAM DOMA...
misija mogoče!

Živjo,

Nina tukaj. Če imaš tudi ti psa, ki močno laja, tuli, pospešeno diha, uničuje pohištvo, nori po boksu ali praska po vratih kadar se odpraviš od doma in ko se vrneš domov je tvoje stanovanje videti kot bi ga zadela bomba (polulan kavč, raztrgana knjiga, uničeni čevlji, prevrnjena roža, spraskana vrata,…) potem ti naj zaupam, da tvoj pes tega ne počne zanalašč ampak ima hudo stisko, ki se imenuje LOČITVENA TESNOBA.


Če si resnično na koncu z živci zaradi pritožb tvojih sosedov, uničenega stanovanja, te boli srce ko gledaš svojega psa kako nori v boksu  in res ne veš več kaj storiti, da bi tvoj pes lahko v miru in sproščeno počakal sam doma tistih nekaj ur, ko te ni, potem je tole enostavno in “straightforward” vabilo namenjeno tebi.

16. julija ob 20.00h
se mi pridruži na WEBINARJU: Sam doma?...MISIJA MOGOČE!

KJER BOŠ SPOZNAL/A:

Ločitvena tesnoba je fobija – strah pred tem, da bi ostal sam zato si pes na žalost ne more pomagati sam in resnično potrebuje tvojo pomoč!

Webinar je resnično
REŠITEV za:

Zakaj se ti splača prijaviti danes?

S prijavo pred 12. julijem si zagotoviš tudi POSEBEN BONUS v vrednosti 37 EUR!

 

Poleg webinarja in posnetka webinarja, brezplačno prejmeš tudi dostop do našega spletnega programa COOL Igre za COOL Lastnike #1, kjer te čaka paket 7 COOL aktivnosti v dveh različnih okoljih s katerimi bo reševanje ločitvene tesnobe še lažje, prav tako pa boš z njimi izboljšal/a tudi priklic, lepo hojo na povodcu, vajin odnos, psa boš super zaposlil/a ter poskrbel/a za boljšo socializacijo.

 

Ne boš imel/a čas gledati webinarja v živo? Ni problema. Posnetek ti ostane kar 1 leto!

CENA: 57 EUR (+ BONUS: COOL IGRE do 15.julija)
od 15.julija dalje = 57EUR (brez cool iger)

* S prijavo do 15. julija prejmeš tudi dostop do spletnega programa COOL Igre za COOL Lastnike #1.

POZOR! Brezplačen Bonus ob prijavi prejmeš še samo:

Countdown Expired!

Nina Jerot - svetovalka za pasja vedenja

Pri svojem delu opažam, da je tam zunaj resnično ogromno psov, ki imajo velike težave ostati sami doma . Čeprav gre za težavo, ki vsakemu psu predstavlja res hudo stisko, se večina skrbnikov ne loti odpravljanja na pravilen način. 


Razloga za to sta največkrat dva. Nekateri menijo, da se bo pes že navadil. Drugi pa iščejo rešitve v zapiranju psa v boks, kaznovanju psa ali pa v totalno zastarelih metodah, ki na koncu naredijo še več škode.


Samota psom ni naravna saj so psi izredno družabna bitja zato je povsem normalno, da večina psov ob tem doživlja kar velik stres.


Zato sem zate pripravila WEBINAR: Sam doma? Misija: MOGOČE!, kjer ti bom na enostaven način predstavila kako lahko svojega psa navadiš na to, da ostane sam doma brez strahu in težav.

Nisi "ziher"?

Nič hudega!Če bereš to ob dnevni svetlobi, me lahko o smiselnosti prijave v ta webinar kadarkoli pokličeš in skupaj bova ocenila, ali je primerna rešitev zate.V tem primeru me preprosto pokliči na 041 523 048 in z veseljem ti priskočim na pomoč.