Webinar, ki ga ne smeš zamuditi, če si želiš
zanesljivega priklica.

Zdravo, 

sem Miha, CoolDog inštruktor, vodnik reševalnega psa in skrbnik 3 psov – od tega dveh lovskih pasem. Povrh vsega, pa sem še alergičen to, da pes ne pride, ko ga pokličeš 🙂

Kot vodnik reševalnega psa, sem v zadnjih 10 letih ogromno časa, truda in raziskovanja vložil v učenje priklica, zdaj pa bi rad vse svoje izkušnje in znanje delil s tabo. 

 

Če si skrbnik/ca psa, ki se na klic odzove samo kadar sta sama ali pa še takrat ne, ali pa imaš mladička in bi rad/a zgradil/a resnično zanesljiv priklic, ne spreglej tega COOL Webinarja, kjer te bom naučil, kako z le 10 min vaje na dan psa naučiš, da obrne tud’ od srne. 

 

V naslednjih vrsticah lahko prebereš, kaj o našem pristopu pravijo naši COOL tečajniki, komu je webinar Obrne tud’ od srne namenjen (in komu ne)… in seveda odkriješ, kaj točno v njem dobiš ter zakaj je resnično nujno oddati prijavo še danes.

Kaj o naših pristopih pravijo naši cool skrbniki?

ZANESLJIV PRIKLIC NI SAMO REZULTAT TRENINGA, AMPAK JE POMEMBNO TUDI ČUSTVENO STANJE PSA

Je ta webinar primeren zate in tvojega psa?

Ta izjemno učinkovit in obširen webinar, ki smo ga sestavili

JE PRAVI ZATE, ČE...

NI PRAVI ZATE, ČE...

V kolikor je odgovor 3x “DA”, potem smo očitno pravi MATCH in te vabim, da si malo nižje podrobno prebereš, kaj smo zate pripravili, koliko udeležba v tem vrhunskem webinarju sploh stane, kje je “catch” in zakaj bi bilo izjemno pametno, da si to časovno omejeno ponudbo zagotoviš v roku naslednjih 15 minut.

Kaj dobiš in po
kakšni ceni?

Tvoja cena danes: 37€ 47€

* Ne zamudi prijave, saj webinarja letos več ne bomo ponavljali

POZOR! Cena velja samo še:

Countdown Expired!

Zakaj se ti splača prijaviti danes?

Ker smo zelo zasedeni z našimi fizičnimi tečaji, bo ta webinar edini na to temo letos. Tako da, če misliš resno in si resnično želiš pričeti graditi zanesljiv priklic v vseh situacijah, je to priložnost, ki jo nikakor ne smeš zamuditi.

* Ne zamudi prijave, saj webinarja letos več ne bomo ponavljali

Miha Jerot - COOL inštruktor in vodnik reševalnega psa

V zadnjih 10 letih sem s svojim znanjem pomagal že več kot 1000 ljudem in njihovim psom. Moja strast, pa ostaja gradnja zanesljivega priklica, saj je to tudi nekaj, kar potrebujem tako za normalno življenje s svojimi psi, kot pri delu kot vodnik reševalnega psa.

Ker sem pri naših COOL tečajnicah in tečajnikih videl, kakšne napake jih oddaljijo od zanesljivega priklica, ter dodobra nabrusil arsenal tehnik in pristopov za kvalitetno učenje le-tega sem se odločil, da pomagam širšemu krogu skrbnic in skrbnikov psov.

Zato sem zate pripravil webinar kjer te bom naučil, kako svojega psa naučiti, da se na klic vrne, ne glede na to, kar se okoli vaju dogaja. Se sliši COOL? Saj tudi je.

Konec je strahu pred tem, da bi na sprehodu pes pobegnil in skrbi, ali bo sploh prišel nazaj. 

Bo spet tako hudo, da bi se najraje vgreznil/a v zemljo? Če se lotiš dela, obljubim, da ne bo.

Nisi "ziher"?

Nič hudega!

Če bereš to ob dnevni svetlobi, me lahko o smiselnosti prijave v ta webinar kadarkoli pokličeš in skupaj bova ocenila, ali je primerna rešitev zate.

V tem primeru me preprosto pokliči na 070 864 422 in z veseljem ti priskočim na pomoč.