Špela Šertl

Kraj: 
CELJE in VELENJE
Področje dela: 
SKUPINSKI TEČAJI
BLOG

KONTAKT:
* 051 301 251
* spela@cooldog.si
*FB @spela.sertl

Že od nekdaj sem velika ljubiteljica prav vseh živali. Vse moje znanje izhaja iz čiste radovednosti, ljubezni in želje do poznavanja njihovega naravnega okolja. Prav to me je gnalo po nadaljnjem izobraževanju v smeri naravne vzgoje psov in pristanek v CoolDog-vadbeni kliniki za pse.

Čeprav se s psi ukvarjam že od majhnega, se prej nisem podala v vlogo inštruktorice. Svoje znanje sem izpopolnjevala v različnih smereh vzgoje, šolanja, pasje psihologije –behavioristike, pasjih športih,…

Khana sem dobila čisto nepričakovano in danes pravim, da sva si bila usojena. Je poseben kuža z izrednim karakterjem in čustvi s katerimi mi vsak dan pokaže koliko mu pomenim, je nekakšna moja sorodna duša. Ta povezanost  je veliko doprinesla v samem procesu vzgoje in ga je bilo toliko lažje naučiti novih stvari. V tem času sem se ravno preko njega naučila prepoznati telesno govorico, ki jo imajo psi med seboj, in tako spoznala kako lahko različnim karakterjem prilagodim učni proces. Vendar le s pravilnim pristopom in pozitivno energijo lahko dosežeš najboljše rezultate.

“Rep psa maha s srcem.” (Martin Buxbaum)

Največji dosežek zame je, da lahko s tem učnim procesom psa in njegovega lastnika povežem do te točke, da sta tako rekoč eno.

 

MOJA POT:

  • CoolDog-vadbena klinika za pse, 2018

 

IZOBRAŽEVANJA

  • Good leadership is parenthood, Raili Halme (Finska) 2018