COOLDOG WEBINAR

5 preprostih korakov za odpravljanje lajanja in zaganjanja v druge pse

Je tudi tebe pogosto sram, ker tvoj pes dela “sceno”, ko srečata druge pse, ljudi, avtomobile? Si misliš, da je tvoj pes izgubljen primer, ker si poskusil/a že vse? Tudi sama živim s psom, ki je bil nekoč takšen. Vem kako ti je.

Verjamem, da si želiš lajanje, cviljenje, zaganjanje, “vkopavanje” v tla in neupoštevanje tebe, kot vodnika spremeniti v sproščene, prijetne sprehode z umirjenim psom ne glede na to kaj vaju tam preseneti. Tvoj naslednji korak bo odločal o tem, ali bodo tvoje želje postale realnost ali ne.

Če se najdeš v tem zapisu, si na pravem mestu. Zate sem namreč pripravila webinar, v katerem spoznaš, zakaj tvoj pes to počne in kako mu na preprost način lahko pri tem pomagaš, da se za vedno rešiš lajanja, zaganjanja in vlečenja v druge pse, avtomobile ali ljudi.

V webinarju NE bomo obravnavali klasičnih tehnik, ki se uporabljajo. NE bomo psov dajali v sedilezi ali v strog fokus na vodnika ob srečevanju psov ali drugih motenj. Zakaj ne? Takšne tehnike pri psih zaradi dodatnega stresa, ki ga pes doživlja zaradi teh vedenj, pri njih prožijo odzive v telesu, zaradi katerih se nato odzove na neprimeren način. Če želimo rešiti težavo, moramo psa naučiti izbirati boljše odločitve in mu pomagati, da postane odporen na stres.

 

KDAJ? Sobota, 8. 10. 2022 ob 18h
KJE? Dobimo se v zaprti FB skupini
KOLIKO ČASA? Webinar bo trajal cca. 2h
DOBIM POSNETEK? Posnetek bo dostopen 2 tedna

PRIJAVE SO ODPRTE SAMO ŠE 3 DNI!

2022/10/08 10:59:59
To, da se tvoj pes zaganja in laja v pse, je posledica stresa, ki ga doživlja v teh situacijah. Če uspemo spremeniti, kako se pes takrat počuti in ga naučiti kako lahko bolje odreagira, spremenimo tudi vedenje.

Kaj prejmeš ob nakupu Webinarja

 • Kaj lahko storim, da moj pes ne bo tako hitro in močno odreagiral
 • Razumevanje zakaj pes to počne?
 • Tehnike za reševanje zaganjanja
 • Kako prilagoditi sprehode
 • Kaj storiti, ko te motnja preseneti izza vogala
 • Prepoznavanje pasje telesne govorice
 • Tehnike umirjanja psa v stresnih situacijah
 • Igre za lažje soočanje s stresom
 • Kako s takšnim psom živeti
 • BONUS: Vstop v zaprto FB skupino, kjer bomo družili še vsaj 1 teden po webinarju
 • BONUS: Odgovori na tvoja vprašanja v ŽIVO na koncu webinarja. (neprecenljivo)
 • BREZPLAČEN BONUS WEBINAR: 3 razlogi zakaj noben pristop, ki si ga doslej uporabil/a ne deluje ( Redna cena: 27 eur ) – samo za prijave do petka 30.9.!
 • BONUS: Video vodič za izvedbo aktivnosti, ki bo tvojega psa umirila in utrudila ( Redna cena: 9 eur ) – samo za prijave do petka 30.9.!
Cena: 49 EUR

Pohiti s prijavo, saj je do zaprtja prijav samo še:

2022/10/09 18:23:30
pes laja

Ti razkrijem skrivnost?

Po tem webinarju, boš zagotovo lahko pospravil/a v koš slip lead-e, transitional lead-e, zatezne ovratnice, haltije, bodeče ovratnice, električne ovratnice in vse ostale boleče pripomočke in končno psu omogočiš življenje, ki si ga zasluži.

Webinar je koristen za

 • Lastnike problematičnih psov
 • Lastnike mladičkov
 • Vse, ki želijo preventivno preprečiti razvoj lajanja in zaganjanja
 • Vse, ki mislite, da je vaš pes “izgubljen” primer

Webinar je točno to, kar iščeš. Tudi če:

 • Tvoj pes več ni mladiček
 • Meniš, da je tvoj pes “izgubljen” primer
 • Si poskusil/a že vse
 • Se s to težavo že dolgo soočaš

Psu, ki se ni sposoben soočiti s stresno situacijo, se v takšni situaciji sproži fiziološka reakcija, na katero pes nima vpliva, saj izhaja iz dela možganov, ki skrbi za avtomatske odzive.

Šele ko psa naučimo v teh situacijah razmišljati “počasi“, se ti odzivi spremenijo.

 

Ne izpusti priložnosti za lepše življenje zase in za psa.

Obdelali bomo 5 sklopov.

1.

Zakaj pes to počne?

Za vsakim vedenjem se skriva čustvo. Čustva so tista, ki poganjajo vedenje zato je prvi korak pri odpravi teh težav prepoznavanje, katero čustvo poganja psa in kako ga spremeniti.

2.

Kako odpravim takšna vedenja?

Naučili se bomo, kako psu spremeniti odziv pri srečevanju drugih psov od ponorelega psa, do umirjenega spremljevalca. Kadar izboljšamo odpornost svojega psa na stresne situacije, mu okrepimo njegovo samozavest v vsakdanjih situacijah. Tako bo pripravljen na karkoli.

3.

Kako postanem SUPER lastnik?

Naučili se bomo prepoznavanja pasje telesne govorice, da boš s svojim psom lahko zgradil/a še trdnejšo vez, ter okrepil/a vajin odnos.

4.

Ojej, kaj pa zdaj? – S.O.S.

Kaj storiti v situaciji, ko gre vse narobe oz. ko nas izza ovinka preseneti drug pes.

5.

Super COOL aktivnosti, za sproščanje stresa

So zelo pomemben delček mozaika spreminjanja vedenja. Naučili se bomo katere aktivnosti pripomorejo k izboljšanju vedenja, ter kako jih uporabiti, da bo pes postal bolj miren tako na sprehodu kot tudi doma.

Vem, da poznaš ogromno nasvetov, vaj in treningov, da bi se to spremenilo. V resnici pa težava ostaja.

Vem pa tudi, da klasične metode odpravljanja zaganjanja in lajanja ne spreminjajo razmišljanja psa, ampak vedenja le ustavijo. Tako se dan za dnem s svojim psom vrtita v vrtiljaku neželjenih vedenj.

Izjave udeležencev webinarja

Ne zamudi priložnosti sebi in svojemu psu spremeniti življenje na bolje.

Spoznaj predavateljico

Nina Jerot
Fear Free Certified Professional Trainer

Moja strast je in je vedno bil etičen pristop do živali. Svoje poslanstvo sem našla v neposrednem delu z ljudmi in njihovimi psi, iskanju načinov, kako lastnikom in psom pomagati do lepšega in boljšega sobivanja. V zadnjem desetletju sem se bolj usmerila v delo z reaktivnimi psi in svoje že bogato znanje izpopolnila v tujini.

Novejši pristopi in tehnike so dosti bolj etični in efektivni pri zmanjševanju reaktivnosti (lajanja, zaganjanja v druge pse). Z njimi sem pomagala že več tisočim psom po Sloveniji.

Z veseljem pomagam tudi tebi!