COOLDOG KVIZ – REZULTATI

Največ odgovorov A – IZOBRAŽUJEM SE

Najprej naj ti čestitamo za iskrenost. Zdaj veš nekaj novega o sebi. Čas je, da izpustiš pretekle poglede na vzgojo pasjega mladička in se razveseliš, da bo ob tebi zvesti prijatelj, ki ti bo v veselje in ponos. Pri svojem delu se namreč vse prevečkrat srečujemo s psi, ki so zamudili najbolj pomembno obdobje socializacije ali pa so bili nepravilno izpostavljeni novim stvarem, zaradi česar so namesto samozavesti pridobili strah, tesnobo in agresivno vedenje. Čas je, da razširiš svoja obzorja in srce odpreš ljubezni do tvojega želenega mladička, ki bo tako nekoč prišel v prave roke. A vendar te zaenkrat čaka še nekaj dela. Saj si želiš prijetnega sobivanja s psom in ne psa, ki bo ves čas kaznovan in ne bo vedel zakaj, ti pa boš v njegovi družbi slabe volje in razdražljiv, kajne?

Zato te vabimo v našo družbo. Pridruži se nam na Facebook strani: https://www.facebook.com/vzgoja.prevzgoja.solanje.psov, kjer ti je na voljo kopica zanimivih in izobraževalnih vsebin v pisni in video obliki, na svojem e-poštnem naslovu pa ne pozabi pregledati COOL idej za socializacijo svojega psa!

Prepričani smo, da ti bodo vsebine ponudile marsikateri odgovor. In hej, vprašanja so pri nas vedno dobrodošla! Pridruži se nam, veseli te bomo!

 

Največ odgovorov B – VEDNO BOLJE MI GRE

Bravo, kar nekaj stvari o vzgoji pasjega mladička ti je že jasnih. Pogrešamo pa nagrajevanje, ki prinaša veselje mladičku in krepi vajin odnos. Pozitivna motivacija je ključ do zadovoljnega in zvestega pasjega prijatelja in sobivanje s svojim kužkom brez stresa. Na dobri poti si, da postaneš pravi COOLDOG lastnik. Z malo podpore in dodatnega znanja bo sprememba tvojih pogledov na vzgojo mladička bistveno lažja, predvsem pa bolj učinkovita in hitrejša. Si pripravljen/a, da z našo pomočjo stara prepričanja in manjko znanja spremeniš v svojo moč? Primerno socializirani mladički se namreč razvijejo v bolj stabilne, samozavestne in bolj sproščene pse. Socializacija pa nikoli ni projekt »na vse ali nič«. Gre za prilagajanje, za odnos in za uravnoteženost glede na značaj in vedenje psa in tvoj življenjski slog. In veš kaj, naj tempo narekuje pes. 😉

Pridruži se nam na naši Facebook strani: https://www.facebook.com/vzgoja.prevzgoja.solanje.psov, kjer lahko izbrskaš uporabne video vsebine na temo ključnih težav v procesu vzgoje psa, na tvojem e-poštnem naslovu pa te že čaka preglednica COOL idej za socializacijo pasjega mladička.

Veselimo se tvoje družbe!

 

 

Največ odgovorov C – TEORIJO IMAM ŽE V MALEM PRSTU

Čestitamo ti in proslavljamo s teboj!!! Kot pravi COOLDOG lastnik/ca si pripravljen/a, da v svoj dom sprejmeš pasjega mladička. Ponosni smo nate, saj svet potrebuje takšne lastnike psov kot si ti. Vzgojen super COOL psiček je zares najboljši človekov prijatelj, dnevi z njim pa bolj polni in razigrani. COOL psički so trenutno zares v modi in veseli smo da s svojimi dejanji izbiraš prav takšnega! Ker pa je vzgoja psa lažja ob podpori in ker po tej poti nikakor ne rabiš stopati sam/a, te vabimo v našo družbo.

Klikni in se nam pridruži na naši Facebook strani:

https://www.facebook.com/vzgoja.prevzgoja.solanje.psov, veseli bomo tvoje družbe in tvojih komentarjev! Poleg tega smo ti na e-poštni naslov poslali tudi presenečenje – preglednico s COOL idejami za socializacijo pasjega mladička.

Potrebujete pomoč? Prijavite se na skupinsko ali individualno delo ter delo z nosom.